Translate

2012. február 10., péntek

Tudsz segíteni? Ha igen tedd meg most! Can you help? If so do it now!


Olvasd végig kérlek!

A MINDEN GYEREK LAKJON JÓL! kezdeményezés célja, hogy társadalmi összefogással biztosítsa a leginkább veszélyeztetett helyeken az éhes ill. alultáplált gyermekek számára a megfelelő ennivalót az iskolai étkeztetés keretében.

Kíváncsi vagyok, hogy ha ez az üzenet a világ minden internetezőjéhez eljut. Akkor mennyi pénzt lehet erre a jótékony célra összegyűjteni. Csak Magyarországon több mint 11 millió aktív sim kártya, azaz telefon előfizetés van. Ha csak a fele küld egy sms-t az pontosan:
1 292 500 000.- HUF
4 419 861.- €
5 861 678.- $.
És ha világból más is küld, akkor azt hiszem az alapítvány felszámolja Magyarországon az éhezést. Egy próbát megér. Fogjon össze a világ. Komolyan.


Tekintettel arra, hogy az effektív éhezéssel fenyegetett gyerekek száma a leghátrányosabb kistérségekben a legmagasabb, s a 2010-es költségvetési megvonások következtében a következő hónapokban itt ölthet drámai méreteket a gyerekéhezés, a következő hat hónapban a 33 leghátrányosabb kistérség iskoláiban étkezési támogatásra szoruló – összesen 36 000 – gyerek számára havi 3.000 Forint értékű egészséges élelmiszert szeretnénk biztosítani.

Kezdeményezésünkhöz minden élelmiszer- ill. pénzadomány felajánlását szívesen fogadjuk, de leginkább mindenki aktív segítségére (ötleteire, öntevékeny helyi kezdeményezéseire) számítunk.

Ez mindannyiunk felelőssége. Mindenkire szükség van.

Ha Önök is segíteni szeretnének, nincs más dolguk, mint hogy hívják a 13611-es számot, vagy küldjenek sms-t ugyanerre a számra és írják be a MGYLJ kódot.

(Az SMS díja bruttó 250 forint, melyből 235 forint a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány számlájára kerül.)

Az adománygyűjtő szám a Magyar Telekom a Telenor és a Vodafone hálózatából érhető el, hanghívás és sms küldésével.


http://mindengyereklakjonjol.hu/



Read to me!


EVERY KID'S A WELL-eat! initiative aims to ensure social cooperation in the areas most vulnerable to the hungry and malnourished children in the proper context of food for school meals.

I wonder if this message reaches internet users around the world. So much money for this charity can becollected. In Hungary alone, more than 11 million active SIM cards, ie telephone subscription is. If only half ofsending an sms to accurately:


1 292 500 000 - HUF




EVERY KID'S A WELL-eat! initiative aims to ensure social cooperation in the areas most vulnerable to the hungry and malnourished children in the proper context of food for school meals.

http://mindengyereklakjonjol.hu/

Given that the effective starvation threatened the number of children in the most disadvantaged areas of the highest, and the 2010 budget of withdrawal due in the coming months in ways, dramatic dimensionsgyerekéhezés the next six months, the 33 most disadvantaged areas in the schools of dietary need of support - a total of 36,000 - 3000 Euro per month for child health value of food we want to ensure.

http://mindengyereklakjonjol.hu/

Food and all our initiative. offering financial donations are welcome, but most of all active help (ideas, self-motivated local initiatives) is expected.

This is everyone's responsibility. Everyone is needed.

relationship

International Transfers:

IBAN: HU23 1179 4008 2053 4156 0000 0000
BIC (SWIFT) CODE: OTPVHUHB

E-mail: mindengyereklakjonjol@mindengyereklakjonjol.hu
Landline Phone: 06-1-354-1605
Cell Phone: 06-30-661-1840

1 megjegyzés:

  1. 8 óra alatt egyetlen megosztás sem történt ezzel a cikkel kapcsolatban a facebookon. Emberek gyerekek éheznek nap mint nap. Percről-percre. De a hummereket,kiscicák képét, emlékezzünk Marian Kozmára (isten nyugosztalja), úszó kiskutya hivatkozását megosszák. Szégyen. De legalább megosszák, hogy a jelenlegi Nemzetgazdasági miniszter azt gondolja, hogy havi 47 ezerből meg lehet élni. Kínába lassan magasabb a fizetés mint Magyarországon.

    VálaszTörlés