Translate

2012. február 14., kedd

A mai legkeresettebb hírek!

Az első

Egy megható történet




Az őrülten szerelmes ifjú házaspár, Paige (Rachel McAdams) és férje Leo (Channing Tatum) éppen csak elkezdik élvezni közös életüket, amikor váratlan dolog történik. Egy autóbaleset következményeként az ifjú ara kómába esik, azonban miután felébred, amnéziába esik. Nagyon kevés emléke van az addigi életéről, így szerelméről sincsenek emlékképei. Leonak erősnek és kitartónak kell lennie, hogy élete párja újra belészeressen…

A bűbájos Rachel McAdams (Szerelmünk lapjai, Az időutazó felesége, Ünneprontók ünnepe) és a szívtipró Channing Tatum (A bűn hálójában, Step Up, A sas) főszereplésével készült Fogadom című romantikus dráma február 9-én érkezik a hazai mozikba.



A második.

Három államban szavaznak egyszerre kedden a republikánus előválasztási szezonban, ezúttal pedig korántsem biztos, hogy a versenyben vezető Mitt Romney háromból három győzelemmel zár majd, a legelső, iowai szavazást megnyerő Rick Santorum meglepetést okozhat.
http://index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2012/02/07/ez_santorum_utolso_eselye/


A harmadik.

Jeremy Lin szállította a győzelmet.
A New York Knicks hét ponttal legyőzte a vendég Los Angeles Lakers együttesét az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) pénteki játéknapján.



http://mno.hu/sport/jeremy-lin-szallitotta-a-gyozelmet-1050901



A negyedik.

Meghalt Whitney Houston - Bobby Brown magánkívül van a fájdalomtól.
Meghalt Whitney Houston - a 48 éves énekesnő halálának okáról hivatalosan egyelőre semmit nem közöltek, de állítólag szállodai szobájának kádjában fulladt meg. Exférje, Bobby Brown teljesen összetört a hír hallatán.


http://www.life.hu/legykepben/20120212-meghalt-whitney-houston.html



Az ötödik.

Az egyik legkeresettebb online hirdetési portál.


http://aprod.hu/?gclid=CIyLlYCKna4CFcGDDgodGRvPeA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése