Translate

2012. február 8., szerda

MALÉV!


Sok embernek fáj hogy leállt a MALÉV.
És sok család megélhetése került veszélybe.
Minden nappal kisebb az esélye, hogy újra lesz MALÉV. De egyáltalán volt-e értelme több 10 milliárd, megkockáztatom 100 milliárdnál forintnál is több állami támogatást adni a MALÉV-ba. Szerintem máshol jobb helye lett volna.

Persze a "nemzet", Magyarország erősségét is szimbolizálta, hogy volt saját légitársasága. Egy kicsit az enyém is volt, hiszen az én adómból is adtak nekik. Úgyhogy most már nekem sincs légitársaságom. De túlélem.

Nem új név adásával kellett volna politikai szinten foglalkozni, hanem a csőd elkerülésének megoldását kellett volna keresni (erre a tőkeinjekciók nem voltak jók, amúgy az EU tiltja is). Tudták, hogy nagy baj van. A MALÉV-nál nem történtek meg azok a beruházások és tőkeemelések amiket beígért a tulaj. Az állam persze öntötte bele a milliárdokat, miközben arról szóltak a hírek, hogy egyre több és több iskolában nem tudnak enni adni a gyerekeknek. Meg kell nézni a mérleg két nyelvét. Szerintem a MALÉV-ba nem volt érdemes ennyit beletennie az államnak.

MALÉV English

Many people stopped to hurt MALÉV.
And many families their livelihood at stake.
Every day is less likely to be re Malev. But there was one more point to 10 billion, I venture 100 billion forints morestate support to the into Malev. I think the place would have been better elsewhere.

Of course, the "nation", Hungary is also a symbol of strength that was their own airlines. Mine was a little bitbecause of my tax was given to them. So now I do not have airlines. But I survive.

Is not a new addition should have been dealt with at the political level, but the solution should have sought to avoidbankruptcy (this capital injections were not good, otherwise prohibited by the EU as well). Did you know that there is a big problem. MALÉV than not done what they promised increases in capital investment and the owner. The state of course, poured into the billions, said that while the news that more and more schools are unable to eat the children. You have to look at the balance in two languages​​. I think the MALÉV into it was not worth that much to make it to the state.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése