Translate

2012. május 9., szerda

Az izlandi kormány lakossága zömének elengedte a jelzáloghitel tartozását.

Izland teljes lakosságána elengedi a jelzáloghitel tartozását: és ezt megtehetjük mi is! „TDP felhív a teljes nemzetre kiterjedő jelzáloghitel tartozás elengedésére”.


Az izlandi kormány lakossága zömének elengedte a jelzáloghitel tartozását. Ez a nemzet a nyugat-európai államokból átgyűrűző válság megállításának egészen más útját választotta. Elhatározta, hogy hallgat a népe igényeire és politikusait és bankárait a vádlottak padjára küldi három évvel az után, hogy a pénzügyi túlzásaikkal 2008-ban kis híján elsüllyesztették az egyik legjobban virágzó gazdaságot.

Izland teljes lakosságának elengedi a jelzáloghitel tartozást. Bankárokat és politikusokat a „vádlottak padjára” ültetik.

Ez megdöbbentő. Megmutatkozik, hogy amikor az emberek FÖLKELNEK nagyobb az erejük és győzedelmeskednek országuk korrupt bankáraival és politikusaival szemben. Izland elengedi és törli népessége jelzáloghitel tartozását.

A bankárokat és a politikusokat a „vádlottak padjára” ültetik. Ami azt jelenti, hogy korrupció vádjával küldik őket az ítélőszékre.

Most a világ lakossága nagyobb részének ugyanezt kell tennie. Valamennyiünknek föl kell állni és a korrupció és a bankok ill. a bankok és a gazdasági testületek bábfiguráiként működő politikusok fondorlatai minden válfaja ellen fellépni.

forrás: http://www.nemenyi.net/main.asp?Direkt=99523

A neményi.net oldal politikai hovatartozásával és eszméivel nem értek egyet, de ha ez a cikk igaz, akkor cselekednünk kell, mielőtt újabb emberek menekülnek öngyilkosságba. Vagy újabb emberek egész életen át tartó munkáját veszik el a bankok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése